EYELINER CULOARE Strălucitoare PARADISO RELOUIS

65 lei

Ridicarea marfei din oficiu

Accent genial! Crema de ochi alunecă lin și este aplicată uniform, creând săgeți netede și strălucitoare. Nu murdărește sau pătează. Poate fi folosit ca fard lichid pentru ochi. Eyeliner strălucitor colorat în cinci nuanțe pentru un accent interesant în machiajul ochilor tăi.

Textura incredibil de la modă în cele mai populare nuanțe va adăuga un „zest” machiajului tău.


Două nuanțe strălucitoare - roz și auriu pentru săgeți „strălucitoare” la modă + trei culori sidefate metalice saturate. Cu creionul de ochi, puteți crea atât un machiaj universal de zi, desenând o săgeată subțire sau punând accente în machiajul cu creionul negru, sau lăsați-vă Imaginația se dezlănțuie creând un aspect festiv elegant cu o săgeată mai largă sau chiar dublă, sau cu mai multe nuanțe deodată într-un singur machiaj. Un adevărat răsfăț ceresc!


Un mare avantaj: creionul de ochi se indeparteaza fara dungi si pete, se indeparteaza usor dintr-o singura miscare.Penie subtire pentru sageti de orice grosime

Pentru un aspect și mai grafic și mai vibrant, folosește un creion de ochi colorat strălucitor asociat cu Paradiso Black Vinyl Eyeliner.

Caracteristici principale
Tip
tuș de ochi
Produse similare
RELOUIS PRO BROW POWDER
sale
Creion de ochi rezistent RELOUIS PRO
Crema de sprancene COLOR BROW
Fixtop pentru sprancene Sprâncene bine îngrijite pentru toată ziua!
new
EYELINER VINIL NEGRU PARADISO RELOUIS
Eyeliner «Elite»
Creion contur pentru ochi cu vitamina E Relouis
Creion pentru sprâncene ultra-subțire Browista Tijă automată ultra-subțire!
Eyeliner  Deer Eyes
ПОДВОДКА ДЛЯ ГЛАЗ ЖИДКАЯ С ФЕТРОВЫМ АППЛИКАТОРОМ