New

RIMIL INTENSE RELOUIS ELIXIR

150 lei

Ridicarea marfei din oficiu

Volum intens, culoare intensă, îngrijire intensivă a genelor!


Formula bogată a rimelului Relouis Elixir Intense constă din 80% ingrediente de origine naturală. Rimelul oferă instantaneu genelor volum luxos și culoare neagră intensă. Formulat cu ulei de acai, extract de frunze de ceai verde de Camellia sinensis și vitamina C, hrănește și întărește genele și oferă o îngrijire completă cu proprietățile sale reparatoare, antioxidante și anti-îmbătrânire.

Fibrele vegetale de ovăz și grâu conferă genelor un plus de volum și alungire.

Ceara de orez, ceara de albine vegană creează o textură de rimel flexibilă și plastică care învăluie fiecare genă, protejând de efectele nocive ale factorilor externi.


Formula moale a rimelului formează o peliculă care se spală cu ușurință cu apă caldă și orice demachiant, în timp ce nu se mânjește datorită echilibrului corect între rezistența la umiditate și proprietățile de clătire, îngrijind și mai blând genele.

Dirijați o cantitate suficientă de apă caldă (temperatura 38 °C) și mai sus în zona ochilor. Când simțiți că rimelul s-a înmuiat, îndepărtați-l ușor de pe gene cu degetele.

O modalitate mai ușoară: luați un burete umed cald sau un tampon de bumbac și puneți-l pe gene. Așteptați ca rimelul să se înmoaie și îndepărtați-l ușor cu un tampon de bumbac.




80% ingrediente de origine naturala

Ulei de acai

Extract din frunze de ceai verde Camellia sinensis

Fibre vegetale de ovăz și grâu

Control oftalmic

Formula vegană

Produse similare
new
VOLUME MASCARA STRIP IT EASY THERMO TUBING RELOUIS
Rimel «Пышные реснички»
Rimel pentru Volum TOUCHÉ
Rimel XXXL
Rimel Profesional
CEL MAI VÂNDUT MASCA PENTRU GE FAN VOLUME PARADISO RELOUIS
Rimel volum Complimenti
Rimel ТОP-MODEL
Rimel «DEEP BLACK»
Rimel  LA MIA ITALIA LIFT UP & VOLUME