ECCO© CREMA HRANITANTA DE FATA CU ACID HIALURONIC

115 lei

Ridicarea marfei din oficiu

Crema hrănitoare de față ECCO© cu acid hialuronic oferă pielii echilibrul potrivit de nutrienți și oligoelemente. Crema contine un amestec de Acid Hialuronic si Unt de Shea.


Acidul hialuronic este o „moleculă de frumusețe” naturală care face parte din piele


Acidul hialuronic este dotat cu capacitatea de a atrage și reține (lega) apa, oferind astfel elasticitate cadrului pielii și întărind-o. Turgul, chiar ameliorarea pielii, un contur facial clar - toate acestea pot fi realizate cu ajutorul acidului hialuronic. Ajunzând la suprafața epidermei, formează o peliculă care previne evaporarea umidității și, în același timp, protejează împotriva factorilor agresivi de mediu.


Untul de shea conține acizi grași polinesaturați. Substanțele prezente în compoziția uleiului au proprietăți de regenerare care vă permit să activați producția de colagen, iar acizii grași contribuie la nutriția profundă a pielii și o fac mai elastică și previn îmbătrânirea prematură.


Datorită conținutului ridicat de componente valoroase din cremă, proprietățile de regenerare sunt activate la nivel celular, ceea ce previne modificările legate de vârstă.


Crema cu Acid Hialuronic are o textura delicata invelitoare care se absoarbe rapid fara a lasa o pelicula lipicioasa. Potrivit pentru toate tipurile de piele, folosit ca îngrijire de zi și de seară. În urma aplicării, are loc o refacere profundă a barierei lipidice a pielii, iar ovalul feței arată mai tonifiat și mai clar. Pielea devine proaspata, ridurile se netezesc, matitatea dispare.


Cremă hrănitoare de față ECCO© cu acid hialuronic:


conține acid hialuronic și unt de shea;


folosit ca îngrijire de zi și de noapte;


menține fața proaspătă;


menține nivelul dorit de nutriție al feței;


netezește ridurile;


protejează pielea de influențele externe nocive;


stimulează apariția de noi celule;


anti îmbătrânire.

Produse similare
CREMA DE FATA INTINERIREA ECCO© CU VINIDERM®
ECCO© CREMA DE FATA HIDRATANTE CU LIPOMOIST™
Crema de ochi hialuronica 35 g
Crema de fata normalizanta BIO SYSTEM
Cremă corector pentru ochi strălucitor împotriva umflăturilor și a cearcănelor
Crema expert de noapte reginerarea celulelor STEM CELLS
Crema-expert de zi intinerire intensiva STEM CELLS